portfolio header

PE-portfolio tool

Exclusief voor abonnees van PE-Academy

/sites/default/files/styles/promo_xlg_h150/public/promo/34610527_xl.jpg?h=c8fc4498&itok=Lf6kxDp7

Goed voorbereid de toekomst in!

Nieuw PE-systeem

De NBA hanteert een nieuw PE-systeem waarbij u een persoonlijk PE-portfolio moet gaan bijhouden van al uw PE-activiteiten. Vanaf 1 januari 2021 geldt deze verplichting voor alle accountants. Voor al onze abonnees hebben wij een gratis online PE-portfolio tool ontwikkeld conform NBA-richtlijnen.


PE-verplichting NBA

Per kalenderjaar legt u in een PE-portfolio vast op welke wijze u uw vakbekwaamheid in dat kalenderjaar bijhoudt. Dit houdt in dat u in elk geval vóór 1 april van elk kalenderjaar een plan van aanpak opstelt, waarin u uw werkzaamheden, leerdoelen en geplande
PE-activiteiten beschrijft. In het laatste kwartaal van dat kalenderjaar reflecteert u op de wijze waarop u uitvoering heeft gegeven aan uw PE-activiteiten en wat uw behaalde leerresultaten zijn. 

Met de PE-portfolio tool van PE-Academy, kunt u dit portfolio gemakkelijk invullen en bijhouden conform deze richtlijnen. Gedurende het hele jaar kunt u uw opleidingsplan bijwerken en aanpassen. Wanneer u aan het einde van het jaar klaar bent, dient u alleen nog vóór 31 januari van het daaropvolgende kalenderjaar op MijnNBA.nl te bevestigen dat u aan uw NVPE-verplichting heeft voldaan.

Over PE-Academy

Meer weten over
PE-Academy?

/sites/default/files/styles/promo_xlg_h300/public/promo/tablet_m.jpg?h=67efe471&itok=IWJjLanr