Over PE-Academy

Het gemak van online PE-cursussen

Met een abonnement op PE-Academy heeft u altijd en overal online toegang tot een zeer ruim, actueel en praktijkgericht cursusaanbod. Bovendien kunt u op maat uw permanente educatie volgen door uw eigen keuze te maken uit ons uitgebreide pakket. U kunt hierbij afhankelijk van uw pakketkeuze onbeperkt PE-punten per jaar halen.

Kortom, met de PE-cursussen kunt u 24/7 nascholen. U kunt dit overal doen: thuis, op het werk of onderweg, op uw eigen PC, laptop en zelfs op de tablet. Bovendien heeft u geen reistijd en andere daaraan verbonden kosten, zoals inkomstenderving door uw afwezigheid.

U krijgt nu als abonnee automatisch toegang tot ons cursuspakket voor accountants, advocaten en fiscalisten.

Cursuspakket

De docenten van PE-Academy voor notarissen zijn gerenommeerde professionals uit de Nederlandse juridische praktijk en de wetenschap. Op deze manier sluit het cursuspakket nauw aan bij de inhoudelijke en praktijkontwikkelingen in uw vak. Bovendien bewaken zij mede dat het cursuspakket voortdurend relevant en actueel blijft. Wij hebben met onze adviesraad, redactie(raad) en topauteurs/docenten een uniek, zeer praktijkgericht cursuspakket ontwikkeld.

Maatwerk

PE-Academy biedt drie pakketten aan, met een verschillend aantal PE-punten.

PE-punten-tabel-2017.png

Prijzen zijn exclusief btw.

Meer informatie over abonneren

KNB geaccrediteerd

De cursussen van PE-Academy zijn geaccrediteerd door de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB).

knb-logo.png

Cursusaanbod notarieel medewerkers

PE-Academy heeft ook een online cursusaanbod voor notarieel medewerkers. De cursussen van PE-Academy Notarieel medewerker zijn geaccrediteerd door de Stichting Opleiding Medewerkers in het Notariaat (SOMN) voor het Register Notarisklerk.

Meer informatie

E-WISE

PE-Academy is een product van E-WISE. Met ruim 50.000 cursisten en meer dan 500.000 gevolgde cursussen is E-WISE specialist en marktleider in online geaccrediteerde nascholingsproducten. 

Bel onze studieadviseurs
(030) 26 44 100

ma 08:30–17:00
di 08:30–17:00
wo 08:30–17:00
do 08:30–17:00
vr 08:30–17:00