Basis-pakket Accountants

Met het Basis-pakket kunt u 10 PE-uren behalen. Voor dit abonnement zal PE-Academy een donatie doen van € 50,- aan het goede doel TreesforAll. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om aanvullend € 50,- te doneren of dit bedrag om te zetten in een korting. Indien u kiest voor de aanvullende donatie kost het abonnement € 729,- per jaar (excl. BTW). Zodra u kiest voor de korting kost het eerst jaar € 679,-. Na het eerste jaar zult u, bij verlenging van het abonnement, het reguliere bedrag van € 729,- per jaar betalen.

Een abonnement wordt afgesloten voor de periode van een jaar en wordt jaarlijks verlengd tot wederopzegging, met een opzegtermijn van 1 maand.

U kunt zich abonneren door onderstaand formulier in te vullen en digitaal te verzenden. Daarna krijgt u direct een contract toegezonden die u digitaal dient te ondertekenen. Wanneer wij op werkdagen vóór 16:00 uur uw getekende inschrijving ontvangen, wordt uw abonnement nog diezelfde dag geactiveerd.

In het opmerkingenveld kunt u een opmerking achterlaten indien u een certificaat van de donatie wilt ontvangen. U gaat dan automatisch akkoord dat uw gegevens gebruikt worden voor het opmaken en versturen van het certificaat.

  • Huidige Persoonlijke gegevens
  • Factuurgegevens
  • Afronden

persoonlijkegevens


specialisatie