Over PE-Academy

Online PE-uren halen en vier bijeenkomsten per jaar

Met PE-Academy kunt u online uw cursussen volgen of kiezen voor online nascholen in combinatie met vier Vaktechnische bijeenkomsten per jaar op locatie bij u in de buurt. Met ons online cursusaanbod heeft u altijd toegang tot een ruim aanbod online cursussen. 


U krijgt nu als abonnee automatisch toegang tot ons cursuspakket voor advocaten, fiscalisten en notarissen.

Online cursuspakket

Met PE-Academy volgt u online uw cursussen. Zo kunt u kwalitatief en efficiënt uw kennis up-to-date houden, waar en wanneer u dat wil. Deze vorm van nascholing is bovendien kostenefficiënt, omdat u meer tijd overhoudt voor uw klanten. Zowel voor grote als kleine accountantskantoren is PE-Academy een praktische en tijdbesparende manier van permanente educatie. 

Naar het cursusoverzicht

Vaktechnische bijeenkomsten

Vier bijeenkomsten per jaar

PE-Academy organiseert vier Vaktechnische bijeenkomsten per jaar op 14 plaatsen in Nederland. In de bijeenkomsten komen, gedurende het hele jaar, diverse actuele onderwerpen aan bod. Per kwartaal worden steeds twee deelgebieden belicht. Zo mist u vakinhoudelijk niets en blijft u optimaal geïnformeerd over zaken die voor u en uw klanten belangrijk zijn. De bijeenkomsten zijn praktisch en direct toepasbaar en leveren u minimaal 4 PE-uren per bijeenkomst op. U heeft tevens de gelegenheid om samen met de overige deelnemers en docenten van gedachten te wisselen in een professionele leeromgeving. 

Meer informatie over de Vaktechnische bijeenkomsten
landkaart-extendum-2.png

Maatwerk

PE-Academy biedt drie online nascholingspakketten aan, met een verschillend aantal PE-uren. Hiernaast organiseren wij vier Vaktechnische bijeenkomsten die u kunt combineren met onbeperkt online nascholen. U kunt kiezen uit de combinatie van de bijeenkomsten met onbeperkt online nascholen of alleen online nascholen. Bij het aanbod van online cursussen kunt u kiezen voor 10, 15 of een onbeperkt aantal PE-uren per jaar.

pe-accountant-abonnementen-tabel-780px-04-2019.png

Meer informatie over abonneren

Samenstelling online cursuspakket

PE-Academy heeft met de redactie en vakinhoudelijke auteurs/docenten een uniek, zeer praktijkgericht nascholingspakket ontwikkeld dat aansluit op de meest uiteenlopende vragen over externe verslaggeving, controletechnieken maar ook bedrijfseconomie en belastingrecht. Daarnaast zijn actuele thema's als strategisch adviseren en corporate governance vertegenwoordigd. 

Dit is slechts een kleine greep uit ons aanbod. Vooraanstaande auteurs en de redactie van PE-Academy hebben hun expertise ingezet om u een prachtig cursuspakket te kunnen aanbieden. Het materiaal wordt uiteraard actueel gehouden en voortdurend uitgebreid.

Naar het cursusoverzicht

Onze abonnees

Ons aanbod van ruim 70 cursussen bestrijkt de volle breedte van het accountantsberoep met bijzondere aandacht voor praktische toepasbaarheid in het MKB en is geschikt voor professionals die werkzaam zijn als:

  • Openbaar accountant
  • Intern accountant
  • Overheidsaccountant
  • Accountant in business
  • Belastingadviseur
  • Belastinginspecteur

Erkende onderwijsinstelling

PE-Academy is onderdeel van E-WISE Nederland en is een door de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) erkende onderwijsinstelling. Hierdoor bent u verzekerd van hoogwaardige, praktijkgerichte cursussen. Het Register Belastingadviseurs heeft daarnaast cursussen uit het aanbod geaccrediteerd. E-WISE Nederland is ook als onderwijsinstituut erkend door Cedeo; uit het onafhankelijke klanttevredenheidsonderzoek bleek dat meer dan 90% van de ondervraagden tevreden of zeer tevreden is over PE-Academy!

pe_klein.pngcedeo-2013-kleur.pngrb-logo-homepage-2014.png

 

Cursusaanbod assistent accountants

PE-Academy heeft ook een online cursusaanbod voor assistent accountants. De inhoud van de cursussen van PE-Academy assistent acountant zijn direct toepasbaar in de praktijk.

Meer informatie

 

E-WISE Nederland

PE-Academy is een product van E-WISE Nederland. Met ruim 50.000 cursisten en meer dan 500.000 gevolgde cursussen is E-WISE Nederland specialist en marktleider in online geaccrediteerde nascholingsproducten.

   

Bel onze studieadviseurs
(030) 26 44 100

maandag 08:30–17:00
dinsdag 08:30–17:00
woensdag 08:30–17:00
donderdag 08:30–17:00
vrijdag 08:30–17:00