Combi-pakket Accountants

Met het Combi-pakket kunt u een onbeperkt aantal cursussen volgen, PE-uren behalen en in certificaten omzetten. Daarnaast mag u gebruik maken van onze Vaktechnische bijeenkomsten die vier keer per jaar door PE-Academy worden georganiseerd. Deze bijeenkomsten zijn praktisch, direct toepasbaar en leveren u minimaal 4 PE-uren per bijeenkomst op. Voor dit abonnement zal PE-Academy een donatie doen van € 50,- aan het goede doel TreesforAll. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om aanvullend € 100,- te doneren of dit bedrag om te zetten in een korting. Indien u kiest voor de aanvullende donatie kost het abonnement € 1.254,- per jaar (excl. BTW). Zodra u kiest voor de korting kost het eerst jaar € 1.154,-. Na het eerste jaar zult u, bij verlenging van het abonnement, het reguliere bedrag van € 1.254,- per jaar betalen.

Een abonnement wordt afgesloten voor de periode van een jaar en wordt jaarlijks verlengd tot wederopzegging, met een opzegtermijn van 1 maand. 

U kunt zich abonneren door onderstaand formulier in te vullen en digitaal te verzenden. Daarna krijgt u direct een e-mail toegezonden die u dient te ondertekenen. Wanneer wij vóór 16:00 uur uw getekende inschrijving ontvangen, wordt uw abonnement nog diezelfde dag geactiveerd.

Bent u al lid van PE-Academy en geïnteresseerd in deze bijeenkomsten in combinatie met online nascholen, dan kunt u uw abonnement wijzigen met dit inschrijfformulier. Ook kunt u contact met ons opnemen via 030 – 26 44 100 of info@pe-academy.nl.

In het opmerkingenveld kunt u een opmerking achterlaten indien u een certificaat van de donatie wilt ontvangen. U gaat dan automatisch akkoord dat uw gegevens gebruikt worden voor het opmaken en versturen van het certificaat.

  • Huidige Persoonlijke gegevens
  • Factuurgegevens
  • Afronden

persoonlijkegevens


specialisatie