Fiscalisten

Gewaarborgde kwaliteit online én op locatie

Als klant van PAOB|PE-Academy profiteert u van een gewaarborgde stroom van topauteurs zowel online als op locatie. De docenten van PAOB|PE-Academy, veelal aangesloten bij de met ons samenwerkende universiteiten, zijn gerenommeerde professionals uit de Nederlandse fiscale praktijk en de wetenschap. Op deze manier sluit ons cursuspakket nauw aan bij de inhoudelijke en praktijkontwikkelingen in uw vak. Bovendien bewaken zij mede dat het cursuspakket voortdurend relevant en actueel blijft. Wij hebben met onze adviesraad, redactie(raad) en topauteurs/docenten een uniek, zeer praktijkgericht cursuspakket ontwikkeld.

Naar het cursusoverzicht

U kiest zelf wat het beste bij u past

In ons aanbod treft u een ruim, actueel en praktijkgericht cursusaanbod waarbij we een programma van ongeveer 50 bijeenkomsten en een pakket met online nascholingen met ten minste 50 onderwerpen voor fiscalisten aanbieden. Tevens heeft u automatisch toegang tot onze cursusaanbod voor accountants, advocaten en notarissen. 

Losse bijeenkomsten      Online nascholing

 

Bekijk hieronder de preview van de cursus 'Focus op Fiscaal vastgoed 2019' van prof. dr. R.N.G. van der Paardt en prof. dr. T.M. Berkhout MRE MRICS om een beter beeld van onze online cursussen te krijgen.

Maatwerk

PAOB|PE-Academy biedt drie online pakketten aan, met een verschillend aantal PE-punten. Meer informatie over abonneren of het boeken van losse bijeenkomsten 

PE-Fiscalisten-punten-tabel-2019-780.png

Accreditatie

rb-logo-homepage-2014.png nederlandse-orde-van-advocaten-logo-60px-height.png nob-accreditatie-v2.png

PAOB | PE-Academy

PAOB|PE-Academy is ontstaan uit een samenwerking tussen beide partijen, waarbij de activiteiten gericht op het nascholen van fiscalisten zijn samengevoegd. PAO Belastingwetenschappen was oorspronkelijk uitsluitend actief op het organiseren van nascholingsbijeenkomsten voor fiscalisten, PE-Academy voor fiscalisten bood uitsluitend online nascholingen. Het leveren van de hoogste kwaliteit was voor beide partijen leidend en gaf uiteindelijk de doorslag voor de samenwerking. We zijn ervan overtuigd dat we in de nieuwe samenstelling een optimaal product kunnen leveren van een ongeëvenaard hoge kwaliteit.

Bel onze studieadviseurs
(030) 26 44 100

maandag 08:30–17:00
dinsdag 08:30–17:00
woensdag 08:30–17:00
donderdag 08:30–17:00
vrijdag 08:30–17:00