Over PE-Academy

Het gemak van online PE-cursussen

Met een abonnement op PE-Academy heeft u altijd en overal online toegang tot een zeer ruim, actueel en praktijkgericht cursusaanbod. Bovendien kunt u op maat uw permanente educatie volgen door uw eigen keuze te maken uit ons uitgebreide pakket. U kunt hierbij 25 PE-uren per jaar halen. Ons aanbod van ruim 60 cursussen bestrijkt de volle breedte van het accountantsberoep met bijzondere aandacht voor praktische toepasbaarheid in het MKB.

Kortom, met de PE-cursussen kunt u 24/7 nascholen. U kunt dit overal doen, thuis, op het werk of onderweg, op uw eigen PC, laptop en tablet. 

 

Online cursuspakket

PE-Academy heeft met de redactie en vakinhoudelijke auteurs/docenten een uniek, zeer praktijkgericht nascholingspakket ontwikkeld dat aansluit op de meest uiteenlopende vragen over externe verslaggeving, controletechnieken maar ook bedrijfseconomie en belastingrecht. Daarnaast zijn actuele thema's als strategisch adviseren en corporate governance vertegenwoordigd. 

Dit is slechts een kleine greep uit ons aanbod. Vooraanstaande auteurs en de redactie van PE-Academy hebben hun expertise ingezet om u een prachtig cursuspakket te kunnen aanbieden. Het materiaal wordt uiteraard actueel gehouden en voortdurend uitgebreid.

Naar het cursusoverzicht

Abonnement

Met het abonnement voor assistent accountants kunt u met het cursusaanbod maximaal 25 PE-uren per abonnementsjaar behalen. Een abonnement kost per assistent accountant € 495,- per jaar. 

Meer informatie over abonneren

Erkende kwaliteit

PE-Academy van E-WISE is een door de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) erkende onderwijsinstelling waardoor u verzekerd bent van hoogwaardige, praktijkgerichte cursussen. E-WISE is ook als onderwijsinstituut erkend door Cedeo; uit het onafhankelijke klanttevredenheidsonderzoek bleek dat meer dan 90% van de ondervraagden tevreden of zeer tevreden is over PE-Academy! Als assistent accountant kunt u de opgedane kennis direct toepassen in praktijk. Let op: het te behalen certificaat is echter niet geldig voor registratie bij de NBA. De toetsnormering van dit product voor assistent accountants wijkt af van de NBA-standaard.


E-WISE 

PE-Academy is een product van E-WISE. Met ruim 50.000 cursisten en meer dan 500.000 gevolgde cursussen is E-WISE specialist en marktleider in online geaccrediteerde nascholingsproducten.

   

Bel onze studieadviseurs
(030) 26 44 100

maandag 08:30–17:00
dinsdag 08:30–17:00
woensdag 08:30–17:00
donderdag 08:30–17:00
vrijdag 08:30–17:00