Gratis cursus

Probeer gratis een online PE-cursus

Mogen wij ons aan u voorstellen?
PE-Academy is het online instituut voor permanente educatie voor accountants. PE-Academy is onderdeel van E-WISE dat de permanente educatie verzorgt van al meer dan 39.000 professionals.

Actie: gratis cursus
Speciaal voor u hebben we nu een leuke actie: u kunt gratis en vrijblijvend een online cursus van PE-Academy uitproberen! Zo kunt u op een makkelijke manier ervaren of e-learning bij u past. Als assistent accountant kunt u de opgedane kennis direct toepassen in praktijk. Let op: het te behalen certificaat is echter niet geldig voor registratie bij de NBA. De toetsnormering van dit product voor assistent accountants wijkt af van de NBA-standaard.

Cursusinformatie

U kunt kiezen uit onderstaande cursussen:  

accreditatiepunten-badge-2-uren.png Arbeidsrecht: loondoorbetaling bij ziekte mr. M.A. T Schroots en mr. F.J.J. Snijers
accreditatiepunten-badge-1-uren.png Focus op MKB: Uitkeringstoets A. Dieleman RA, D.J. ter Harmsel AA RB en mr. S.F.J.J. Schenk RB

 

Een online cursus is 24 uur per dag beschikbaar via internet (PC/MAC/tablet). U kunt deze cursus volgen op elk moment dat het u uitkomt. 

Hoe gaat het in zijn werk?  
Wanneer u het aanvraagformulier invult nemen wij contact met u op voor de inloggegevens en het inplannen van een evaluatie gesprek. Na ongeveer twee weken komt onze adviseur permanente educatie bij u langs om al uw vragen te beantwoorden en ons hele cursusaanbod te laten zien. Bent u enthousiast dan doen wij u uiteraard direct een goed aanbod.

Heeft u nog vragen of wilt u alvast een afspraak inplannen? 
Mail ons (info@pe-academy.nl) of bel 030-26 44 100. Wij helpen u graag!

Vraag hieronder uw gratis cursus aan. U kunt eenmalig een gratis cursus volgen.

Aanvraagformulier

Via onderstaand formulier kunt u een code aanvragen voor een gratis geaccrediteerde proefcursus.

Bel onze studieadviseurs
(030) 26 44 100

ma 08:30–17:00
di 08:30–17:00
wo 08:30–17:00
do 08:30–17:00
vr 08:30–17:00