PE-Academy succesvol inzetten in uw organisatie

Uw teamleden kunnen op basis van hun persoonlijke ontwikkelingsplan de cursussen volgen die daarop aansluiten. Met de Portfolio tool die we volgens de richtlijnen van de NBA ontwikkeld hebben, worden de accountants begeleid in het invullen van de benodigde informatie. Succesvol afgeronde cursussen worden automatisch in het portfolio opgenomen. De voortgang van de nascholing van uw team kunt u eenvoudig monitoren middels ons leermanagementsysteem.

Tips voor succesvolle implementatie

Adviesgesprek

1. Adviesgesprek
Tijdens een persoonlijk adviesgesprek geven wij u handvatten voor de implementatie van het nascholingspakket. Wij helpen u met het integreren van de nascholing, bijvoorbeeld op het gebied van het verplicht stellen van bepaalde onderwerpen of het aanbieden van blended trajecten.

2. Introductiemail
Uw collega’s ontvangen een persoonlijke introductiemail met daarin de toegangscode. Met deze code kunnen zij eenvoudig inloggen en direct een keuze maken uit het uitgebreide cursusaanbod.

Introductiemail
Nieuwsbrieven

3. Nieuwsbrieven
Iedere maand ontvangt uw team een nieuwsbrief met daarin updates van het cursusaanbod. U ontvangt een aparte nieuwsbrief met tips om ons cursusaanbod bij uw team extra onder de aandacht te brengen.

4. Evaluatie
Na vier maanden komt een opleidingsadviseur van PE-Academy bij u langs voor een evaluatiegesprek. Zaken zoals het gebruik, de waarderingen en eventuele acties om het gebruik onder werknemers te vergroten komen aan bod. Na acht maanden vindt er een tweede voortgangsgesprek plaats.

Evaluatie