acc

Portfolio-actie

25% korting op alle jaarabonnementen*

/sites/default/files/styles/promo_xlg_h300/public/promo/196705204_l.jpg?h=861f6c1d&itok=CEgrUJWN

Met de online nascholing van PE-Academy heeft u waar en wanneer u maar wilt toegang tot een uitgebreid aanbod van ruim 85 cursussen voor accountants. Om u op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de voordelen van online nascholing krijgt u nu tot en met 31 maart 2023 eenmalig 25% instapkorting op alle jaarabonnementen*.

Bekijk de abonnementen


Leerdoelen duurzaamheid

Het is u vast niet ontgaan dat het thema 'Duurzaamheid' door de NBA is aangewezen als verplicht PE-onderwerp voor 2023. Duurzaamheid wordt in dit kader breed ingestoken: hieronder vallen bijvoorbeeld ESG (Environmental, Social en Governance), maar ook duurzaamheidsverslaggeving, subsidies, fiscale regelingen en thema's zoals gedragsverandering.

Het is natuurlijk belangrijk dat u dit verplichte onderwerp als leerdoel opneemt in uw PE-portfolio.

 

Voorbeelden leerdoelen

PE-Academy helpt u graag bij het formuleren van de leerdoelen met een aantal voorbeelden:

  • Ik ben op de hoogte van duurzaamheids-/ESG-ontwikkelingen in het accountancyvakgebied, waaronder de relevante rapportageverplichtingen en het concept-framework, en kan deze duiden voor mijn eigen werkveld en organisatie. 
  • Ik heb voldoende inzicht in de belangrijkste duurzaamheidsaspecten en houd de ontwikkelingen bij. Hierdoor kan ik cliënten helpen om nieuwe verplichtingen op te pakken en tijdig te handelen.

Download de handout leerdoelen opstellen

Download de handout leerdoelen opstellen voor meer voorbeelden en tips.

acc 2
/sites/default/files/styles/promo_xlg_h150/public/promo/120906356_l_edit.jpg?h=215056af&itok=ks4zE5Jj

Cursussen verplicht onderwerp duurzaamheid 2023
 

Om het voldoen aan uw PE-verplichting zo eenvoudig mogelijk te maken ontwikkelt PE-Academy in 2023 drie cursussen op het gebied van duurzaamheid. De cursussen richten zich zowel op de samenstel-, advies-, als controlepraktijk.

Nieuwe cursus

Duurzaamheid in de samenstelpraktijk (Deel 1: verwacht in april 2023)

In Deel 1 van de cursus Duurzaamheid in de samenstelpraktijk bespreekt prof. dr. D.A. de Waard welke regelgeving er de afgelopen jaren is ontstaan op het gebied van duurzaamheid, wat de stand van zaken rondom duurzaamheidsverslaggeving anno 2023 is, en welke richtlijnen relevant zijn voor mkb-praktijk.

De basiskennis die u in deze cursus opdoet, dient als opstap naar Deel 2 van de cursus (later dit jaar), waarin dieper wordt ingegaan op welke stappen praktisch gezien gezet moeten en kunnen gaan worden in de mkb-praktijk.

 


 

Cursus SMART leerdoelen formuleren

Elke accountant moet voor zijn of haar PE-portfolio in het eerste kwartaal van elk jaar persoonlijke leerdoelen opstellen. In deze korte cursus neemt ir. M. Oude Wolbers u mee in dit proces. Hoe bepaalt u op welke onderwerpen u zich komend jaar wilt gaan ontwikkelen? En hoe zet u deze om naar persoonlijke en SMART geformuleerde leerdoelen? Volg deze cursus om inspiratie op te doen en uw leerdoelen gemakkelijker te formuleren.

 

PE-portfolio

Per kalenderjaar legt u voor 1 april in een PE-portfolio vast op welke wijze u uw vakbekwaamheid in dat kalenderjaar bijhoudt. Met de PE-portfolio tool van PE-Academy kunt u dit portfolio gemakkelijk en snel invullen en bijhouden conform deze richtlijnen. Gedurende het hele jaar kunt u uw opleidingsplan bijwerken en aanpassen. 

acc 2
/sites/default/files/styles/promo_xlg_h150/public/promo/34542091_l.jpeg?h=fd21e7c3&itok=7MQg0dtH

Vaktechnische bijeenkomst

PE-Academy organiseert, naast online cursussen, speciaal voor accountants met een combi abonnement bij PE-Academy fysieke vaktechnische bijeenkomsten (vtb). Deze bijeenkomsten vinden 4x per jaar plaats op 10 verschillende locaties in Nederland. ‘Duurzaamheid in de mkb-accountantspraktijk’ is het centrale onderwerp voor de bijeenkomsten in Q3 van 2023. De docenten zijn: prof. dr. D.A. de Waard RA MA en J. Rigter RA MSc.

Meer informatie over de vtb


Kies het abonnement dat het beste bij u past

 

Basis

10 PE-uren

Eenmalig 25% korting

Eerste jaar

€ 546,75

Daarna € 729,- per jaar

 

Plus

15 PE-uren

Eenmalig 25% korting

Eerste jaar

€ 704,25

Daarna € 939,- per jaar

 

Extra

Onbeperkt

Eenmalig 25% korting

Eerste jaar

€ 783,-

Daarna € 1044,- per jaar

 

Combi

Onbeperkt

Eenmalig 25% korting

Eerste jaar

€ 940,50,-

Daarna € 1.254,- per jaar

*Deze kennismakingsactie voor nieuwe abonnees is geldig tot en met 31 maart 2023. Niet geldig i.c.m. andere acties en/of prijsafspraken.

teller

Deze actie loopt nog:

 
dagen
 
uren
 
minuten
 
seconden
/sites/default/files/styles/promo_xlg_h300/public/promo/54513409_m.jpeg?h=ecddb19a&itok=QEetDQhg