-
/sites/default/files/styles/promo_xlg_h150/public/promo/Fotolia_191990286_Laptop%20Mann%20Anzug%20Arbeit_0%20%281%29_0.jpg?h=292322c0&itok=V1UOgyJ1

Verplicht PE-onderwerp 2021: Continuïteit

De NBA heeft voor alle accountants, met uitzondering van overheidsaccountants, in 2021 het onderwerp continuïteit vastgesteld als verplicht onderwerp. Ook dit jaar kunt u weer bij PE-Academy terecht voor relevante, online cursussen rondom dit thema.

Openbaar accountants controlepraktijk

Openbaar accountants die in 2021 werkzaamheden verrichten ten behoeve van de wettelijke en/of vrijwillige controle van de (interne) jaarrekening, moeten een geaccrediteerde cursus van 4 uur volgen die voldoet aan het verplichte curriculum van de NBA. Speciaal voor kantoren met een kantoorabonnement op PE-Academy bieden wij een bijeenkomst van 4 uur aan, die voldoet aan de NBA-richtlijnen voor deze groep accountants. Meer informatie hierover vindt u op deze pagina

Openbaar accountants samenstelpraktijk en accountants in business

Openbaar accountants in de samenstel- en adviespraktijk en accountants in business moeten in 2021 vier uur aandacht besteden aan het thema continuïteit. Dit moet blijken uit hun PE-portfolio. De NBA heeft een lijst met niet-limitatieve thema's gepubliceerd waarover u cursussen kunt volgen. Hieronder ziet u per thema welke cursussen van PE-Academy hier op aansluiten.

head

Vroegsignalering van ontwikkelingen

Hoe doe je dat, waar ga je heen, wie kan helpen?

header

Nieuwe financieringsvormen

Op het moment dat het financieren niet meer gaat via de traditionele weg is er wellicht wel een mogelijkheid om via alternatieve wegen financieringen te verkrijgen.

header

De dynamiek binnen het familiebedrijf

header

Verslaggeving en (dis)continuïteit

Waaronder de gevolgen voor de waardering van activa en passiva en voor de samenstellingsopdracht.

Het invullen van uw PE-portfolio

Heeft u al PE-activiteiten gekozen voor de invulling van uw PE-portfolio? Nu uw plan van aanpak is afgerond, is het belangrijk dat u cursussen vindt die aansluiten op uw opgestelde leerdoelen. Vergeet bijvoorbeeld niet het verplichte onderwerp continuïteit toe te voegen. Inspiratie nodig? Met meer dan 260 verschillende cursussen vindt u bij PE-Academy altijd wel onderwerpen die aansluiten bij uw interesses en leerbehoeften. 

Naar het cursusoverzicht
 

Het PE-portfolio
Speciaal voor onze abonnees hebben wij een gratis, online PE-portfolio tool ontwikkeld. Hierin vult u eenvoudig en in heldere stappen alle benodigde informatie in, die nodig is om te voldoen aan uw PE-verplichting. Online cursussen die u bij PE-Academy volgt worden na afronding automatisch toegevoegd aan uw online PE-portfolio. Alle overige activiteiten die u, los van PE-Academy, onderneemt kunt u eenvoudig zelf toevoegen aan uw PE-portfolio.

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact op met onze studieadviseurs!
We denken graag met u mee!