PE-Academy succesvol inzetten in uw organisatie

Uw teamleden kunnen op basis van hun persoonlijk ontwikkelingsplan de cursussen volgen die daarop aansluiten. Nadat deze succesvol zijn afgerond, ontvangt uw teamlid een certificaat dat bewaard wordt in de persoonlijke leeromgeving. De voortgang van de nascholing van uw collega’s kunt u eenvoudig monitoren middels ons leermanagementsysteem.

Tips voor succesvolle implementatie

 

Adviesgesprek

 

Adviesgesprek
Tijdens een persoonlijk adviesgesprek geven wij u handvatten voor de implementatie van het nascholingspakket. Wij helpen u met het integreren van de nascholing, bijvoorbeeld op het gebied van het verplicht stellen van bepaalde onderwerpen of het aanbieden van blended trajecten.

 Introductiemail
Uw collega’s ontvangen een persoonlijke introductiemail met daarin de toegangscode. Met deze code kunnen zij eenvoudig inloggen en direct een keuze maken uit het uitgebreide cursusaanbod. 

Introductiemail

Nieuwsbrieven

 

Nieuwsbrieven
Iedere maand ontvangt uw team een nieuwsbrief met daarin updates van het cursusaanbod. U ontvangt een aparte nieuwsbrief met tips om ons cursusaanbod bij uw team extra onder de aandacht te brengen.


 

Evaluatie
Na vier maanden komt een opleidingsadviseur van PE-Academy bij u langs voor een evaluatiegesprek. Zaken zoals het gebruik, de waarderingen en eventuele acties om het gebruik onder werknemers te vergroten komen aan bod. Na acht maanden vindt er een tweede voortgangsgesprek plaats.

Evaluatie

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw kantoor?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.
We denken graag met u mee!