Extra-pakket Notarissen

Met het Extra-pakket kunt u een onbeperkt aantal PE-punten behalen. Een abonnement kost normaal € 1044,- per jaar (excl. BTW). Met de PE-Academy eindejaarsactie* kunt u nu kiezen tussen een Fitbit Charge 6 cadeau bij het afsluiten van het Extra-abonnement of € 150,- korting op het Extra-abonnement. Indien u de korting kiest betaalt u het eerste jaar slechts € 894,-. Als u de Fitbit kiest betaalt u het eerste jaar het normale bedrag € 1.044,-.

Een abonnement wordt afgesloten voor de periode van een jaar en wordt jaarlijks verlengd tot wederopzegging, met een opzegtermijn van 1 maand.

U kunt zich abonneren door onderstaand formulier in te vullen en digitaal te verzenden. Daarna krijgt u direct een contract toegezonden die u digitaal dient te ondertekenen. Wanneer wij op werkdagen vóór 16:00 uur uw getekende inschrijving ontvangen, wordt uw abonnement nog diezelfde dag geactiveerd.

*Actie is geldig t/m 31 december 2023 en niet geldig i.c.m. andere acties en/of prijsafspraken. Zolang de voorraad strekt.

  • Huidige Persoonlijke gegevens
  • Factuurgegevens
  • Afronden

persoonlijkegevens


specialisatie