Over PE-Academy

Het gemak van online PE-cursussen

Met een abonnement op PE-Academy heeft u altijd en overal online toegang tot een zeer ruim, actueel en praktijkgericht cursusaanbod. Bovendien kunt u op maat uw permanente educatie volgen door uw eigen keuze te maken uit ons uitgebreide pakket. U kunt hierbij onbeperkt cursussen volgen per abonnementsjaar.

Kortom, met de PE-cursussen kunt u 24/7 nascholen. U kunt dit overal doen, thuis, op het werk of onderweg, op uw eigen PC, laptop en zelfs op de tablet. Bovendien heeft u geen reistijd en andere daaraan verbonden kosten, zoals inkomstenderving door uw afwezigheid.

Cursuspakket

De adviesraad van PE-Academy voor notarieel medewerkers bestaat uit gerenommeerde professionals uit de Nederlandse juridische praktijk en de wetenschap. Op deze manier sluit het cursuspakket nauw aan bij de inhoudelijke en praktijkontwikkelingen in uw vak. Bovendien bewaken zij mede dat het cursuspakket voortdurend relevant en actueel blijft. Wij hebben met onze adviesraad, redactie(raad) en topauteurs/docenten een uniek, zeer praktijkgericht cursuspakket ontwikkeld.

Abonnement

Met het abonnement voor notarieel medewerkers kunt u met het cursusaanbod onbeperkt online cursussen volgen. Een abonnement kost per notarieel medewerker € 495,- per jaar, exclusief btw.

Meer informatie over abonneren

SOMN geaccrediteerd

De cursussen van PE-Academy Notarieel medewerker zijn geaccrediteerd door de Stichting Opleiding Medewerkers in het Notariaat (SOMN) voor het Register Notarisklerk.

register-notarisklerk-somn.png

E-WISE

PE-Academy is een product van E-WISE. Met ruim 50.000 cursisten en meer dan 500.000 gevolgde cursussen is E-WISE specialist en marktleider in online geaccrediteerde nascholingsproducten. 

Bel onze studieadviseurs
(030) 26 44 100

maandag 08:30–17:00
dinsdag 08:30–17:00
woensdag 08:30–17:00
donderdag 08:30–17:00
vrijdag 08:30–17:00