Gratis cursus

Vraag uw gratis proefcursus aan

Via onderstaand formulier kunt u een code aanvragen voor een gratis geaccrediteerde proefcursus. Wij nemen contact met u op voor de inloggegevens en het inplannen van een evaluatiegesprek. 

Hieronder vindt u de gratis cursussen waaruit u kunt kiezen.

We houden u graag op de hoogte van onze dienstverlening en ons actuele aanbod. Dit doen wij middels nieuwsbrieven. Met uw aanvraag voor de proefcursus geeft u ons toestemming u op de hoogte te houden. U kunt zich ieder gewenst moment afmelden. Wilt u meer weten? Raadpleeg dan ons privacy statement

Probeer gratis een online PE-cursus

Mogen wij ons aan u voorstellen?
PE-Academy is het online instituut voor permanente educatie voor het notariaat. PE-Academy is onderdeel van E-WISE dat de permanente educatie verzorgt van al meer dan 39.000 professionals. De cursussen van PE-Academy Notarieel medewerker zijn geaccrediteerd door de Stichting Opleiding Medewerkers in het Notariaat (SOMN).

Actie: gratis cursus
Speciaal voor u hebben we nu een leuke actie: u kunt gratis en vrijblijvend een online cursus van PE-Academy uitproberen! Deze cursus levert ook nog eens 2 of 3 PE-punten op. Zo kunt u op een makkelijke manier ervaren of e-learning bij u past.

Cursusinformatie

U kunt kiezen uit onderstaande cursussen:

accreditatiepunten-badge-2pt.png Focus op vastgoed 2019mr. H.A. Bosman, mr. dr. F.J. Vonck
accreditatiepunten-badge-2pt.png Jubelen of jammeren met de jubeltonprof. mr. B.M.E.M. Schols
accreditatiepunten-badge-2pt.png Bescherming van erfgenamen tegen schuldenprof. mr. A.H.N. Stollenwerck

Een online cursus is 24 uur per dag beschikbaar via internet (PC/MAC/tablet). U kunt deze cursus volgen op elk moment dat het u uitkomt.

Hoe gaat het in zijn werk?  
Wanneer u het aanvraagformulier invult nemen wij contact met u op voor de inloggegevens en het inplannen van een evaluatie gesprek. Na ongeveer twee weken komt onze adviseur permanente educatie bij u langs om de cursus met u te evalueren. Bent u enthousiast dan doen wij u uiteraard direct een goed aanbod.

Heeft u nog vragen of wilt u alvast een afspraak inplannen? 
Mail ons (info@pe-academy.nl) of bel 030-26 44 100. Wij helpen u graag!

Vraag hierboven uw gratis cursus aan. U kunt eenmalig een gratis cursus volgen.

Bel onze studieadviseurs
(030) 26 44 100

maandag 08:30–17:00
dinsdag 08:30–17:00
woensdag 08:30–17:00
donderdag 08:30–17:00
vrijdag 08:30–17:00