Gratis cursus

Vraag uw gratis proefcursus aan

Via onderstaand formulier kunt u een code aanvragen voor een gratis geaccrediteerde proefcursus. Wij nemen contact met u op voor de inloggegevens en het inplannen van een evaluatiegesprek. 

Hieronder vindt u de gratis cursussen waaruit u kunt kiezen.

We houden u graag op de hoogte van onze dienstverlening en ons actuele aanbod. Dit doen wij middels nieuwsbrieven. Met uw aanvraag voor de proefcursus geeft u ons toestemming u op de hoogte te houden. U kunt zich ieder gewenst moment afmelden. Wilt u meer weten? Raadpleeg dan ons privacy statement

PAOB|PE-Academy 

Vanaf februari 2018 werken PAO Belastingwetenschap en PE-Academy nauw samen onder de naam PAOB|PE-Academy. Wij bieden, met gecombineerde activiteiten, een compleet nascholingsaanbod met zowel bijeenkomsten als online nascholingen. Het aanbod van beide partijen blijft onverminderd beschikbaar en kan zowel los als gecombineerd worden afgenomen. 
 

Accreditatie

rb-logo-homepage-2014.png nederlandse-orde-van-advocaten-logo-60px-height.png nob-accreditatie-v2.png

 

Cursusinformatie

U kunt kiezen uit onderstaande cursussen. Dit is slechts een kleine greep uit ons cursusoverzicht.

accreditatiepunten-badge-2pt.png Beleggingsinstellingenprof. dr. H. Vermeulen
accreditatiepunten-badge-1pt.png Focus op Fiscaal vastgoed 2019 prof. dr. R.N.G. van der Paardt, prof. dr. T.M. Berkhout MRE MRICS
accreditatiepunten-badge-1pt.png Fiscaal journaal januarimr. S.F.J.J. Schenk RB, mr. P.L.F. Seegers

 

Hoe gaat het in zijn werk?  
Wanneer u het aanvraagformulier invult nemen wij contact met u op voor de inloggegevens en het inplannen van een evaluatie gesprek. Na ongeveer twee weken komt onze adviseur permanente educatie bij u langs om de cursus met u te evalueren. Bent u enthousiast dan doen wij u uiteraard direct een goed aanbod.

Heeft u nog vragen of wilt u alvast een afspraak inplannen? Mail ons (info@pe-academy.nl) of bel 030-26 44 100. Wij helpen u graag!

Vraag hierboven uw gratis cursus aan. U kunt eenmalig een gratis cursus volgen.

Bel onze studieadviseurs
(030) 26 44 100

maandag 08:30–17:00
dinsdag 08:30–17:00
woensdag 08:30–17:00
donderdag 08:30–17:00
vrijdag 08:30–17:00