Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag?

Hieronder vindt u de veelgestelde vragen over PE-Academy. Wanneer uw vraag er niet bij staat, bel ons dan op 030-26 44 100, we helpen u graag. Of mail ons via het contactformulier.

Abonnementen

Om u te abonneren op PE-Academy klikt u in het hoofdmenu op ‘abonneren’. U kunt zich dan met het online inschrijfformulier abonneren. Liever eerst een korte demonstratie bij u op kantoor? Onze specialist op uw vakgebied komt graag bij u langs. Bel ons en maak een afspraak via: 030-26 44 100.

Opzeggen kan, met inachtneming van de opzegtermijn, per mail naar: info@pe-academy.nl. De opzegtermijn is tenminste een maand voor afloop van uw abonnementsjaar. Graag onder vermelding van uw naam en adres. U ontvangt dan binnen twee werkdagen een bevestiging.

U kunt ook opzeggen door via de website uw gegevens door te geven.

Het abonnement voor PE-Academy 'Assistent accountants' geeft u het recht om met het cursusaanbod 25 PE-uren per abonnementsjaar te behalen. Als assistent accountant kunt u de opgedane kennis direct toepassen in praktijk. Let op: het te behalen certificaat is echter niet geldig voor registratie bij de NBA. De toetsnormering van dit product voor assistent accountants wijkt af van de NBA-standaard.

Een abonnement op PE-Academy Assistent accountants kost € 495,- per assistent accountant per jaar (excl. btw). Een abonnementsjaar loopt vanaf het moment dat u het abonnement heeft afgesloten.

Uiterlijk twee werkdagen nadat wij uw inschrijfformulier hebben ontvangen, krijgt u van ons een e-mail met daarin uw persoonlijke inloggegevens. U kunt dan meteen aan de slag.
Nog sneller beginnen? Bel ons gerust op kantoortijden op 030-26 44 100, we helpen u graag!

Cursussen

Per cursus wordt het aantal PE-uren vermeld; meestal is dit 2. Het aantal PE-uren komt overeen met de studiebelasting in uren.

Als u voor de kennistoets van de cursus een te lage score haalt, kunt u de cursus opnieuw maken.

Het cursuspakket is dynamisch. Dat wil zeggen dat er steeds nieuwe cursussen bij komen. Daarnaast worden bestaande cursussen geactualiseerd zodat ook deze gevolgd kunnen blijven worden.

Er is een minimumscore vereist van 60% om de gestelde PE-uren te behalen. Alleen de eerste antwoorden op vragen tellen voor de score. Heeft u een vraag overgedaan en uiteindelijk wél goed beantwoord, dan telt dat niet mee voor uw score. U kunt overigens de cursus wel opnieuw maken. 

Het abonnement voor PE-Academy Assistent accountants geeft u het recht om met het cursusaanbod onbeperkt PE-uren per abonnementsjaar te behalen.

Wellicht wordt de video niet op HD (high definition) afgespeeld. De videospeler probeert automatisch de voor u beste versie van de video te laden (op basis van de beschikbare internetsnelheid en schermgrootte).
Rechts onderin, op de afspeelbalk van de video ziet u dat in het grijs ‘HD’ staat. Als u hierop klikt en vervolgens 720p of 1080p selecteert, kunt u de video in de hogere beeldkwaliteit bekijken. Mochten de beelden dan gaan schokken, dan is de internetverbinding te langzaam of is uw computer niet in staat HD af te spelen. U kunt de video’s dan zonder HD bekijken, maar het beeld is dan niet optimaal.

Heeft u problemen met het afspelen van de video’s in de cursus. Hieronder staan de meest gebruikte oplossingen:

Werkt de video niet op uw PC? Controleer of ze wel afspelen op een andere computer, smartphone of tablet. Als dit het geval is dan ligt het aan uw computer of netwerk.
Ziet u geen video? Misschien is in uw bedrijfsnetwerk het afspelen van video’s (Vimeo of Youtube) geblokkeerd. Neem hiervoor contact op met uw systeembeheerder.
Haperende video? Gebruik het tandwieltje, rechtsonder in het scherm van de video, om de download-snelheid aan te passen.
Ziet u een zwart scherm met een melding? De video’s worden regelmatig door ons gechecked. Toch kan het zijn dat de video heel recentelijk door Youtube is verplaatst of verwijderd.

Demonstratie

Onze specialist op uw vakgebied komt graag bij u langs voor een demonstratie. Bel om een afspraak te maken met 030-26 44 100.

Bel onze studieadviseurs
(030) 26 44 100

maandag 08:30–17:00
dinsdag 08:30–17:00
woensdag 08:30–17:00
donderdag 08:30–17:00
vrijdag 08:30–17:00