Uitgelicht

Highlights Richtlijnen Jaarverslaggeving MKB Boekjaar 2018

In deze cursus informeert drs. S.N. Betting RA u over de highlights van relevante wijzigingen in de Richtlijnen voor de Jaarverslaggeving van kleine, middelgrote en grote rechtspersonen voor boekjaren die aanvangen op of na 1 januari 2018.

De docent zal de belangrijkste wijzigingen in de regelgeving voor u als MKB-accountant aan de orde laten komen. Specifieke aandacht zal worden besteed aan het begrip actuele kostprijs en de toepassing hiervan in de praktijk. Daarnaast zal uitgebreid worden stilgestaan bij de wijzigingen in de regelgeving als gevolg van de Wet uitfasering pensioen in eigen beheer en overige fiscale maatregelen.

Bekijk hieronder de preview  

 

Cursusaanbod
Bij PE-Academy kunt u 24/7 terecht voor het onderhouden van uw vakbekwaamheid. U kunt dit overal doen: thuis, op het werk of onderweg, op uw eigen PC, laptop of tablet. Het cursusaanbod van PE-Academy bestaat uit een groot aanbod online cursussen.

Het volledige cursusaanbod kunt u hier bekijken.

E-learning abonnement
Met een abonnement op PE-Academy heeft u altijd en overal online toegang tot een ruim, actueel en praktijkgericht cursusaanbod. U kunt op maat uw permanente educatie volgen door uw eigen keuze te maken uit ons uitgebreide pakket. Afhankelijk van uw pakketkeuze kunt u tot 25 PE-uren per jaar behalen.

Meer informatie over de verschillende abonnementen vindt u hier.

Bijeenkomsten
Naast het online cursusaanbod organiseert PE-Academy vanaf 2017 ook vier Vaktechnische bijeenkomsten op 15 plaatsen in Nederland. 

Meer informatie over deze bijeenkomsten

Liever eerst uitproberen?
Probeer gratis een online cursus, geaccrediteerd voor 2 PE-uren.

Vraag hier uw gratis cursus aan.

Bel onze studieadviseurs
(030) 26 44 100

ma 08:30–17:00
di 08:30–17:00
wo 08:30–17:00
do 08:30–17:00
vr 08:30–17:00