Uitgelicht

Blockchain: hype of belofte?

Na de groeiende aandacht voor bitcoin is inmiddels ook de onderliggende technologie in beeld gekomen: blockchain. Blockchain staat in de spotlights. De impact van deze technologie lijkt geen grenzen te kennen en wordt vergeleken met de komst van het internet. Veel organisaties investeren daarom in pilots om te experimenteren met toepassingen van blockchain. 

Er zijn zowel positieve als negatieve geluiden. Bitcoin als toepassing voor P2P-transacties staat buiten het reguliere betalingssysteem en het toezicht daarop. Het leent zich daarom momenteel goed voor malafide transacties. Maar blockchain biedt ook mogelijkheden om de herkomst en bewerking van grondstoffen door een keten heen te volgen. Dit maakt het gemakkelijker om de echtheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid van eindproducten aan te tonen. In deze cursus maakt u kennis met blockchain technologie. Er wordt ingegaan op de werking van de technologie, toepassingen ervan in de praktijk, implementatie en risico’s. 

Bekijk hieronder de preview  

 

Cursusaanbod
Bij PE-Academy kunt u 24/7 terecht voor het onderhouden van uw vakbekwaamheid. U kunt dit overal doen, thuis, op het werk of onderweg, op uw eigen PC, laptop of tablet. Het cursusaanbod van PE-Academy bestaat uit een groot aanbod online cursussen.

Het volledige cursusaanbod kunt u hier bekijken.

E-learning abonnement
Met een abonnement op PE-Academy heeft u altijd en overal online toegang tot een ruim, actueel en praktijkgericht cursusaanbod. U kunt op maat uw permanente educatie volgen door uw eigen keuze te maken uit ons uitgebreide pakket. Afhankelijk van uw pakketkeuze kunt u tot 25 PE-uren per jaar behalen.

Meer informatie over de verschillende abonnementen vindt u hier.

Bijeenkomsten
Naast het online cursusaanbod organiseert PE-Academy vanaf 2017 ook vier Vaktechnische bijeenkomsten op 15 plaatsen in Nederland. 

Meer informatie over deze bijeenkomsten

Liever eerst uitproberen?
Probeer gratis een online cursus, geaccrediteerd voor 1 of 2 PE-uren.

Vraag hier uw gratis cursus aan.

 

Bel onze studieadviseurs
(030) 26 44 100

maandag 08:30–17:00
dinsdag 08:30–17:00
woensdag 08:30–17:00
donderdag 08:30–17:00
vrijdag 08:30–17:00