Uitgelicht

Actualiteiten btw 2017-2018

In deze cursus komen de belangrijkste, recente veranderingen op btw-gebied aan de orde. We informeren u onder andere over de consequenties van de voorgenomen afschaffing van de landbouwregeling en wijzigingen op het gebied van regelgeving rond de auto van de zaak. Daarnaast is er ruime aandacht voor valkuilen bij btw-aangifte en de belangrijke wetswijzigingen die vanaf 2018 van kracht worden zoals de impact van de uitbreiding van de herziening van btw op investeringsdiensten. 

Bekijk hieronder de preview  

 

Cursusaanbod
Bij PE-Academy kunt u 24/7 terecht voor het onderhouden van uw vakbekwaamheid. U kunt dit overal doen: thuis, op het werk of onderweg, op uw eigen PC, laptop of tablet. Het cursusaanbod van PE-Academy bestaat uit een groot aanbod online cursussen.

Het volledige cursusaanbod kunt u hier bekijken.

E-learning abonnement
Met een abonnement op PE-Academy heeft u altijd en overal online toegang tot een ruim, actueel en praktijkgericht cursusaanbod. U kunt op maat uw permanente educatie volgen door uw eigen keuze te maken uit ons uitgebreide pakket. Afhankelijk van uw pakketkeuze kunt u tot 25 PE-uren per jaar behalen.

Meer informatie over de verschillende abonnementen vindt u hier.

Bijeenkomsten
Naast het online cursusaanbod organiseert PE-Academy vanaf 2017 ook vier Vaktechnische bijeenkomsten op 15 plaatsen in Nederland. 

Meer informatie over deze bijeenkomsten

Liever eerst uitproberen?
Probeer gratis een online cursus, geaccrediteerd voor 2 PE-uren.

Vraag hier uw gratis cursus aan.

Bel onze studieadviseurs
(030) 26 44 100

ma t/m vr 08:30–17:00
za t/m zo 12:00–17:00