Uitgelicht

Focus op MKB: Actualiteiten boekjaar 2017

Het samenstelproces voor de jaarrekening 2017 is in volle gang en ook de aangiftes voor de  inkomsten- en vennootschapsbelasting 2017 vragen uw aandacht. In deze tafeldiscussie stellen de heren D.J. ter Harmsel AA RB, C.L.J.M. Kock AA en mr. S.F.J.J. Schenk RB de actualiteiten rond deze werkzaamheden aan de orde. 

Wat zijn belangrijke aandachtspunten bij de verwerking  van voorraden, goodwill en de toepassing van het begrip actuele kostprijs? Het expertpanel bespreekt de actuele regelgeving rond deze thema’s en de implicaties voor het samenstelproces. Hoe verwerken we de omzetting van het pensioen in eigen beheer naar een oudedagsverplichting binnen de verslaggeving en wat zijn de fiscale consequenties? Hoe gaan we om met de waardebepaling van de Bitcoin binnen de jaarrekening en wat nemen we mee in de aangifte? Het panel zoomt hierop in en staat daarnaast stil bij de bij meest conflictgevoelige zaken ten aanzien van de aangifte van de vennootschapsbelasting.

Bekijk hieronder de preview  

Ga naar de cursus 

Cursusaanbod
Bij PE-Academy kunt u 24/7 terecht voor het onderhouden van uw vakbekwaamheid. U kunt dit overal doen, thuis, op het werk of onderweg, op uw eigen PC, laptop of tablet. Het cursusaanbod van PE-Academy bestaat uit een groot aanbod online cursussen.

Het volledige cursusaanbod kunt u hier bekijken.

E-learning abonnement
Met een abonnement op PE-Academy heeft u altijd en overal online toegang tot een ruim, actueel en praktijkgericht cursusaanbod. U kunt op maat uw permanente educatie volgen door uw eigen keuze te maken uit ons uitgebreide pakket. Afhankelijk van uw pakketkeuze kunt u tot 25 PE-uren per jaar behalen.

Meer informatie over de verschillende abonnementen vindt u hier.

Bijeenkomsten
Naast het online cursusaanbod organiseert PE-Academy vanaf 2017 ook vier Vaktechnische bijeenkomsten op 15 plaatsen in Nederland. 

Meer informatie over deze bijeenkomsten

Liever eerst uitproberen?
Probeer gratis een online cursus, geaccrediteerd voor 2 PE-uren.

Vraag hier uw gratis cursus aan.

Bel onze studieadviseurs
(030) 26 44 100

ma 08:30–17:00
di 08:30–17:00
wo 08:30–17:00
do 08:30–17:00
vr 08:30–17:00