Uitgelicht

Focus op MKB: Omgaan met fraude

In deze aflevering van Focus op MKB gaan D.J. ter Harmsel AA RB, C.M. Verdiesen AA en mr. A.E. van Almelo met elkaar in gesprek over omgaan met fraude en de rol van de accountant. Welke rol heeft de accountant als opsporingsambtenaar en in het maatschappelijk verkeer? Heeft de accountant meer verplichtingen dan andere dienstverleners? Wat moet de accountant doen bij een vermoeden van fraude bij een cliënt? Moet er wel of niet gemeld worden en bij wie? Deze en andere vragen komen in deze aflevering aan bod.

Bekijk hieronder de preview  

Bekijk de cursus

Cursusaanbod
Bij PE-Academy kunt u 24/7 terecht voor het onderhouden van uw vakbekwaamheid. U kunt dit overal doen, thuis, op het werk of onderweg, op uw eigen PC, laptop of tablet. Het cursusaanbod van PE-Academy bestaat uit een groot aanbod online cursussen.

Het volledige cursusaanbod kunt u hier bekijken.

E-learning abonnement
Met een abonnement op PE-Academy heeft u altijd en overal online toegang tot een ruim, actueel en praktijkgericht cursusaanbod. U kunt op maat uw permanente educatie volgen door uw eigen keuze te maken uit ons uitgebreide pakket. Afhankelijk van uw pakketkeuze kunt u tot 25 PE-uren per jaar behalen.

Meer informatie over de verschillende abonnementen vindt u hier.

Bijeenkomsten
Naast het online cursusaanbod organiseert PE-Academy vanaf 2017 ook vier Vaktechnische bijeenkomsten op 15 plaatsen in Nederland. 

Meer informatie over deze bijeenkomsten

Liever eerst uitproberen?
Probeer gratis een online cursus, geaccrediteerd voor 2 PE-uren.

Vraag hier uw gratis cursus aan.

Bel onze studieadviseurs
(030) 26 44 100

ma 08:30–17:00
di 08:30–17:00
wo 08:30–17:00
do 08:30–17:00
vr 08:30–17:00