Uitgelicht

Focus op MKB: Fiscaal concernrecht

Ondernemers of ondernemingen die met elkaar samenwerken is een veelvoorkomend verschijnsel. Maar wat betekent dit voor de inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en de omzetbelasting? In deze aflevering van Focus op MKB bespreken mr. S.F.J.J. Schenk RB en mr. C.W. van Vilsteren onder leiding van D.J. ter Harmsel AA RB de voor het MKB belangrijkste vormen van samenwerken.

Bekijk hieronder de preview  

 

Bekijk de cursus

Cursusaanbod
Bij PE-Academy kunt u 24/7 terecht voor het onderhouden van uw vakbekwaamheid. U kunt dit overal doen, thuis, op het werk of onderweg, op uw eigen PC, laptop of tablet. Het cursusaanbod van PE-Academy bestaat uit een groot aanbod online cursussen.

Het volledige cursusaanbod kunt u hier bekijken.

E-learning abonnement
Met een abonnement op PE-Academy heeft u altijd en overal online toegang tot een ruim, actueel en praktijkgericht cursusaanbod. U kunt op maat uw permanente educatie volgen door uw eigen keuze te maken uit ons uitgebreide pakket. Afhankelijk van uw pakketkeuze kunt u tot 25 PE-uren per jaar behalen.

Meer informatie over de verschillende abonnementen vindt u hier.

Bijeenkomsten
Naast het online cursusaanbod organiseert PE-Academy vanaf 2017 ook vier Vaktechnische bijeenkomsten op 15 plaatsen in Nederland. 

Meer informatie over deze bijeenkomsten

Liever eerst uitproberen?
Probeer gratis een online cursus, geaccrediteerd voor 1 of 2 PE-uren.

Vraag hier uw gratis cursus aan.

Bel onze studieadviseurs
(030) 26 44 100

maandag 08:30–17:00
dinsdag 08:30–17:00
woensdag 08:30–17:00
donderdag 08:30–17:00
vrijdag 08:30–17:00